.

.

Digitális Akkumulátor Teszter Akkumulátor Kapacitás Érzékelő-Ellenőrző mérőeszközt 90 x 60mm Háztartási

Digitális Akkumulátor Teszter Akkumulátor Kapacitás Érzékelő-Ellenőrző mérőeszközt 90 x 60mm Háztartási

Termék besorolása:

HUF 2.67
Készleten
A boltban

A Multi-level rögzített akkumulátor kártya foglalat akkumulátor mérése különböző előírások.Akkumulátor Kapacitás Érzékelő-Intézkedés Teljesen Feltöltve : Ez egy must-volna szerszám az életét, hogy segítsen intézkedés az akkumulátort.Lehet mérni, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve.ALKALMAZHATÓ ANYAGOK : Ez a digitális akkumulátor teszter alkalmas szén -, cink -, lúgos akkumulátorok.Lehet mérni, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve.Kis test, valamint kényelmes szállítására. 1. A Multi-level rögzített akkumulátor kártya foglalat akkumulátor mérése különböző előírások.2. Measureable akkumulátor különböző gomb elem, AA, AAA, 9 V tér akkumulátor újratölthető akkumulátor, stb.3. Lehet mérni, hogy az akkumulátor teljesen charged4. Kis test kényelmes, hogy carry5. Ez egy eszköz az életét, hogy segítsen intézkedés az akkumulátort.Termékleírás : Funkciók : 1. A Multi-level rögzített akkumulátor kártya foglalat akkumulátor mérése különböző előírások.2. Measureable akkumulátor különböző gomb elem, AA, AAA, 9 V tér akkumulátor újratölthető akkumulátor, stb.3. Lehet mérni, hogy az akkumulátor teljesen charged4. Kis test, valamint kényelmes szállítására.5. Ez egy eszköz az életét, hogy segítsen intézkedés az akkumulátort.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka new Size : Kb. 90 x 60 mm / 3,5 x 2.4 a Csomag Lista : 1 x Akkumulátor Teszter a szín A jelzés a következő : Piros (ÚJRA HELYET csere vagy ÚJRA TÖLTÉS töltés) : Ha a kijelző pin-kód pontot, hogy ez a blokk, az akkumulátor vizsgálat alá kell cserélni, vagy újratölteni, hogy az akkumulátor gyakorlatilag használhatatlan;Sárga ALACSONY : Az akkumulátor töltöttsége nagyon alacsony, de egyes készülékek is használható.Zöld (JÓ) : Az akkumulátor teljesen charged Note : Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Főbb jellemzők

Features:
1. Multi-level fixed battery card slot for battery measurement of various specifications.:
2. Measureable battery various button batteries, AA, AAA, 9V square battery and rechargeable battery, etc.:
3. Can measure whether the battery is fully charged:
4. Small body and it is convenient to carry.:
5. This is a must-have tool in your life to help you measure battery power.:
Specification:
Condition:
100% Brand new
Size:
Approx. 90 x 60mm / 3.5 x 2.4in
Package List:
1 x Battery Tester:
The color of the indication is as follows:
Red (RE-PLACE replacement or RE-CHARGE charging):
If the indicator pin points to this block, the battery under test needs to be replaced or recharged, that is, the battery is basically unusable;
Yellow LOW:
The battery is very low, but some appliances can also be used.
Green (GOOD):
The battery is fully charged
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Neked is tetszeni lehet